Administració de Finques

Amb la nostra experiència i coneixements legals, us oferim solucions efectives i eficients per optimitzar els recursos de la vostra comunitat i mantenir un entorn segur i ben conservat. El nostre enfocament personalitzat i transparent ens permet adaptar-nos a les necessitats específiques de cada comunitat, brindant un servei professional, proper i de qualitat.

C.P Terrassa del MAR

Confia en la nostra experiència i professionalitat per a una administració de finques fiable i compromesa. El nostre objectiu és facilitar la teva vida com a propietari, brindant-te solucions efectives i una atenció propera i personalitzada.

C.P PORT DEL REI

Creiem en la importància d'una comunicació clara i propera. Estem sempre disponibles per atendre les vostres consultes i escoltar les vostres inquietuds. Mantenir-te informat és el nostre compromís, i organitzem reunions periòdiques perquè estiguis al corrent de la gestió de la comunitat.

C.P MONTEMAR

La nostra dedicació a la tasca professional es reflecteix en una administració eficient i transparent, on la comunicació fluida és clau per garantir que totes les necessitats i consultes siguin ateses ràpidament. A més, comptem amb un equip altament capacitat i compromès, disposat a resoldre qualsevol situació de manera ràpida i efectiva.

A Montemar, mantenim les nostres instal·lacions i espais comuns en perfectes condicions, brindant un ambient segur i agradable per a tothom. El nostre objectiu és assegurar que cada veí se senti còmode i satisfet a casa seva.

C.P PASSEIG LLUIS ALBERT

La nostra excel·lència professional es tradueix en una gestió transparent i eficient, on la claredat en la comunicació i la ràpida atenció a les necessitats legals de la comunitat són la nostra prioritat. Cada decisió que prenem està recolzada pel nostre coneixement legal i el nostre compromís de protegir els drets i els interessos de tots els veïns.

C.P DUCAT L'ESCALA

Des de grau isern, entenem que cada comunitat de propietaris és única, per la qual cosa oferim solucions a mida per satisfer les necessitats específiques. Ens adaptem als teus requeriments i treballem en conjunt per assolir els objectius comuns de la comunitat.

C.P OVIDIO

El món legal pot ser complex i en evolució constant. Per això, a Administradors de Finques Grau Isern, tenim un equip jurídic altament qualificat que es manté al dia amb les últimes normatives i legislació aplicables a les comunitats de propietaris.

C.P SOL IXENT

Creiem que una comunicació fluida i transparent és essencial per a una gestió amb èxit.
Establim canals de comunicació directes i accessibles perquè tots els propietaris puguin estar informats sobre l'estat de la comunitat i les decisions preses.


C.P Bellavista

Ens comprometem a tenir cura de la teva comunitat com si fos nostra. La tranquil·litat i el benestar dels nostres clients són la nostra màxima prioritat.

Contacti'ns

(+34) 972 77 46 39

Horari 10:00 – 19:00

Direcció  Avinguda Girona,nº 43, Baixos, 17130 L’Escala (Girona)

Email info@grauisern.cat