SEPARACIÓ EMOCIONAL.

L’Advocat, ara o més tard?

Malgrat costa assumir aquest moment quan arriba, les implicacions emocionals fa que es negui el que és evident i es desitjaria no viure mai aquesta situació, arriba un punt que no té sentit continuar mantenint una relació en la que no hi ha projecte comú, no es comparteixen il·lusions, i on cadascú espera que es produeixin espais i moments d’una volguda solitud on desapareixen tensions o conflictivitats provocades per haver d’estar al costat d’una parella que en res s’assembla a qui en el seu dia ens ho aportava tot i feia inimaginable que un dia li poguéssim dir … prou.

El consell que podem donar davant tot el que ha de venir, és d’aplicació senzilla però de conseqüències extraordinàriament positives.

Informar-se costa poc. Poder decidir amb llibertat, poder decidir sabent què ens pot deparar a tot els nivells l’endemà, és d’un important ajut que cal aprofitar.

Una separació precisa creure que hi haurà un demà millor. Cal estar convençuts que serà així. Per aconseguir-ho cal caminar en aquella direcció que us permetrà assolir aquest objectiu. Un pas petit però necessari, serà aquest. L’Advocat us permetrà saber on i com anar allà on es vol.

No deixeu de decidir, sabent i coneixent els vostres drets.

Tan sols podeu guanyar. Guanyar en confiança. Guanyar en convicció. Guanyar en seguretat.

Creiem modestament que aquesta és la millor manera de començar a superar la separació.

Contáctenos

(+34) 972 77 46 39

Horario 10:00-19:00

Dirección Avenida Girona, nº 43, Bajos, 17130 L’Escala (Girona)

Email info@grauisern.cat